Η εταιρεία

 stolos

"YOLANDA HELLAS"  που στόχο έχει την ταχύτερη μεταφορά εμπορευμάτων, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των Διεθνών Μεταφορών με κύριο άξονα και εξειδίκευση στη γραμμή  ΕΛΛΑΔΑ -ΤΟΥΡΚΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ.

Η Yolanda Hellas αποτελεί μια εκ των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών διεθνών οδικών μεταφορών, η οποία δραστηριοποιείται στη μεταφορά εμπορευμάτων από και προς ολόκληρη την Τουρκία.

Η εμπειρία μας στον τομέα των μεταφορών έχει σαν αποτέλεσμα να καθιερωθεί στο χώρο και να αποκτήσει απαιτητικό πελατολόγιο.

Αναχωρήσεις groupage (εισαγωγή) φορτώσεων πραγματοποιούνται από Κωνσταντινούπολη για Πειραιά και Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο εκτός αργιών.

Αναχωρήσεις groupage (εισαγωγή) φορτώσεων από Bursa & Izmir για Πειραιά & Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο.

Αναχωρήσεις groupage (εξαγωγή) φορτώσεων πραγματοποιούνται από Θεσσαλονίκη και Πειραιά κάθε Παρασκευή με προορισμό Κωνσταντινούπολη και από Κωνσταντινούπολη προς όλες τις πόλεις της Τουρκίας.

Ο στόλος της εταιρείας μας είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσει με πολύ ανταγωνιστικές τιμές για comple φορτία από τις πόλεις της Τουρκίας.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:

KAYSERI CORLU MANISA
GAZIANTEP ADAPAZARI ISTANBUL
BURSA DENIZLI MERSIN
ADANA IZMIR ISKENDERUN
ANKARA USAK ANTALYA
 
IZMIT
NAZILI NIGDE

GEBZE

AYDIN BOLU
KONYA BALIKESIR KOCAELI
NEVSEHIR INEGOL SAKARYA
DUZCE KUTAHYA K. MARAS
ESKISEHIR CANAKKALE SANLIURFA
TEKIRDAG

Η εταιρεία μας δύναται να εξυπηρετήσει την αξιότιμο εταιρεία σας, προσφέροντας σας ολοκληρωμένες λύσεις στην μεταφορά, αποθήκευση, διανομή, εκτελωνισμό και ασφάλεια των εμπορευμάτων σας, από και προς την Τούρκικη Επικρατεία, ολόκληρων (comple) αυτοκινήτων αλλά και ομαδικών φορτίων (groupage) .

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε θαλάσσιες μεταφορές με κάθε τύπο container (20' - 40' - 60' HC) από και προς τα κυριότερα λιμάνια της Τουρκίας.  

 

stolos2